Opstart seizoen 21/22
Op vrijdag 3 september zullen wij de activiteiten van Speedlines hervatten.
Naast de eerste race Fastest of Speedlines gaan we ook de mensen die de corona-cup tot een goed einde hebben gebracht in de bloemetjes zetten.


Wij zullen ons seizoen bezetten met vier klasses van racewagens.
*- Brm
*- Scaleauto
*- Plafit/LMP - Scaleauto/GT
*- JK

Voorlopig organiseren we nog geen internationale wedstrijden bij Speedlines. Dit wil zeggen dat wij de stand van zaken in de pandemie afwachten om enduro-wedstrijden te organiseren. We zullen in oktober de situatie herbekijken en opnieuw een standpunt innemen. De beslissing zal gecommuniceerd worden in oktober aangaande de organisatie van een 24-uren en een 6-uren wedstrijd in 2022.

De Lidgelden zullen hetzelfde blijven zoals vorig jaar en jullie kunnen na het afrekenen dan ook weer genieten van een sportverzekering zowel binnen de muren van onze club alsook daarbuiten, bij het beoefenen van andere sporten.
Nog wat goed nieuws. Wij zijn erg tevreden dat wij al onze leden van seizoen 2020 - 2021 nog wat kunnen aanbieden. Ondanks dat we afgelopen seizoen (2019 - 2020) niet feestelijk hebben kunnen afsluiten met een prijsuitreiking en een Speedlines T-shirt, gaan we dit seizoen wel een gratis T-shirt kunnen aanbieden. Dit werd mogelijk gemaakt door een gulle sponsoring. Bij deze een woord van dank je wel aan ALGEMENE DAKWERKEN Duwé Kenneth.
 


Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen