Scaleauto nieuws
Verrassend is Scaleauto uit de hoek gekomen met een nieuwe Viper. Ze hebben een pracht exemplaar van het SRT-team afgeleverd. Het is de Viper die werd ingezet bij de 24 hours of Daytona 2016 met als Belgische trots en toppiloot Marc Goosens. Scaleauto verrast  om de wagen in twee mogelijkheden aan te kopen: in de box zoals we het wel allemaal kennen en Scaleauto biedt de Viper ook aan als getuned racemonster (dan koop je de wagen aan als bouwpakket met Procomp banden voor en achter als ook de lagers, lexan interieur en ramen).
Als je dacht dit dit alles was, dan heb je het mis. Scaleauto brengt ook een totaal vernieuwd chassis op de markt en wat voor één! 
Het chassis ziet er veelbelovend uit. De chassisplaat is in tegenstelling van het oude dikker. Zo creëer je meer onderliggend gewicht, wat de wegligging bevorderd. Er is ook gebruik gemaakt van carbon zoals de H-plaat, die voor het oude chassis ook al te verkrijgen was, maar voor het nieuwe chassis heeft de 
new viper blog   
H-plaat een totale facelift gekregen.
De T-plaat is een nieuwigheid als carbon onderdeel van het Scaleauto chassis.  
De opstelling is ook veranderd en je zou bijna kunnen spreken over een V-plaat met verschillende bevestigingspunten voor de voorwielophanging te plaatsen. De jetflat of schoentjehouder is ook ondergaan aan een vormverandering en is ook vervaardigd uit carbon. Nieuw aan de V-plaat is ook dat deze geveerd is zoals we al kenden bij de meeste 1/24 gt/lmp onderstellen. Maar Scaleauto is bij deze niet bij de pakken blijven zitten en maakt het Scaleautoracen met deze veranderingen heel wat interessanter.
Bij al dit moois hoort natuurlijk ook een prijskaartje. En zoals alles duurder wordt, is deze nieuwe scaleauto er ook niet goedkoper op geworden. Wij bezitten op dit moment alleen de verkoopprijs van de getunde bouwdoos met de racebanden en lexan interieur en ramen.
Deze wordt te koop aangeboden voor
€ 160. Even schrikken, maar bij nader inzicht is het wel een eerlijke prijs.
Wat denken jullie ervan om deze nieuwe Scaleauto / chassis te homologeren voor het scaleauto kampioenschap. en de kids het oude chassis gewoon verder te laten gebruiken.
Wij horen het graag.
 
  
  

Reacties  

0 #4 put jeroen 13-11-2016 21:42
Niet in voeren haha nee nee maakt niet uit
Citeer
+1 #3 KennyVandeweyer 13-11-2016 18:27
Ik zeg invoeren!!!!!
Citeer
+1 #2 Speedy 13-11-2016 18:10
Ik heb het chassis nog niet gereden maar het ziet er wel veel belovend uit. :lol:
Citeer
0 #1 VanakenJ 13-11-2016 17:36
Ik ben voorstander om dit chasis ook te gebruiken in de scaleauto divisie. Volgend seizoen of later ook toestaan in de kidscup.
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen